O nama

Duplerica d.o.o. je tvrtka osnovana u listopadu 2010. godine. Iako mlada, tvrtka je osnovana od strane iskusnih grafičara koji imaju i znanje internet tehnologija te mogu garantirati vrhunsku uslugu najzahtjevnijim korisnicima. Osnovne djelatnosti su nam grafički i web dizajn.

Grafički dizajn, priprema za tisak i tisak
Grafički dizajn je vrsta primijenjene umjetnosti koja najčešće uključuje kombiniranje tipografije, ilustracije, fotografije i tiska, kako bi se vizualnom komunikacijom prenijela neka ideja ili poruka, u svrhu informiranja, uvjeravanja ili educiranja.

Uz dizajn, dajemo i usluge prijeloma i grafičke pripreme - DTP (Desk Top Publishing). Ova usluga predstavlja zadnji korak u cjelokupnom procesu pripreme tiskanog izdanja. Grafičko oblikovanje podrazumijeva cjelokupni proces pripreme za tisak (uključuje dizajn, prijelom i grafičku pripremu materijala).

Zajedno sa svojim partnerima za sve korisnike naših usluga možemo osigurati i organizirati i sam tisak materijala.

Brinemo se da klijent dobije kompletnu i cjelovitu uslugu na jednom mjestu, odnosno rješenje "ključ u ruke". Neovisno o formatu donesenog zapisa (*.doc, *.txt, *.rtf, *.pdf, *.ind, …) ili o obliku pisanom ili nacrtanom na papiru, mi ćemo se pobrinuti za brzo i kvalitetno rješenje, grafičko oblikovanje novina, publikacija, prospekata, brošura, vizitki, cjenika i sličnih grafičkih proizvoda u obliku PostScript ili PDF datoteka spremnih za slanje u tiskaru.

Web dizajn
Drugo područje na kojem Duplerica djeluje je web dizajn. I u ovom području nudimo rješenja po sistemu "ključ u ruke", od početne ideje pa sve do samog smještaja i administriranja stranica.

U samom studiju zaposleno je troje ljudi, a surađujemo i radimo zajedničke poslove i projekte s vrhunskim hrvatskim dizajnerima, ilustratorima i fotografima.

Surađivali smo na velikim projektima, političkim kampanjama, marketinškim kampanjama i iz svakog takvog posla izašli smo iskusniji i zadovoljni s obavljenim poslom.